Despre Noi
Meniu
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Despre LEUNAME
 
Înfiinţat în 2010, LEUNAME a devenit in scurt timp liderul pe piaţa de echipamente medicale din România, datorită experienţei şi profesionalismului echipei sale.
 
Ne-am propus să construim un nou concept al uniformelor medicale, definit prin calitate, eleganţă şi linii personalizate, care să reflecte identitatea şi valorile fiecărui client.
 
Ne dedicăm resursele, profesionalismul şi inventivitatea pentru a realiza acest lucru. Echipa noastră caută în permanenţă cele mai noi trend-uri şi inovaţii tehnologice, pentru a crea produse care să răspundă celor mai exigente solicitări.
 
Conceptul LEUNAME  înseamnă mai mult decât îmbrăcăminte de lucru: înseamnă design, armonie, siguranţă şi confort. Acordăm atenţie fiecărui detaliu, pentru a oferi garanţia unei imagini impecabile: gama amplă de materiale şi culori, posibilitatea de a opta pentru design personalizat, execuţie ireproşabilă.
 
Prin flexibilitate şi promptitudinea sistemului de livrare şi distribuţie, bazat atât pe echipa proprie cât şi pe distribuitorii regionali, deservim clienţi din toată ţara. Astfel, de la apariţia pe piaţa medicală, peste 60.000 de clienţi, instituţii medicale de stat sau din sistemul privat, precum şi cadre medicale acoperind toate specialităţile medicale, au beneficiat de gama de produse LEUNAME.
 
LEUNAME este şi distribuitor  – încălţăminte medicală de calitate care completează perfect gama de uniforme medicale.
WWW.LEUNAME.RO        E -mail:comenzileuname@gmail.com